İtalyan Zincir Almak İçin 5 Neden

İtalyan Zincir Almak İçin 5 Neden

İTALYAN ZİNCİR ALMAK İÇİN BEŞ NEDEN

  1. HASSAS CİLT

Ucuz zincirler genellikle pürüzlüdür ve kolayca bükülürler. Hassas bir cildiniz varsa eğer zincirin herhangi bir pürüzlüğü cildinize tahriş edici gelebilir. Kendinize şunu sorun: kolyenizi veya bileziğinizi her taktığınızda kaşınmanızı mı yoksa biraz daha fazla para harcayarak aksesuarınızı teninizde sergilemekten keyif almayı mı tercih edersiniz? Elbette ki aksesuarınızı teninizde sergilemekten keyif almayı tercih edeceksinizdir!

Som gümüş zincirler, temele metalleri nedeniyle doğal olarak pirinçten daha kalitelidir. İtalyan zincirler nikel içermezler ve her kadının mücevher koleksiyonunda olmazsa olmazlardandır. Eğer hassas bir cildiniz varsa, özellikle nikel alerjiniz varsa, daha düşük kaliteli bir zincir satın almadan iki kere düşünmelisiniz.

  1. BENZERSİZ TASARIMLAR

İtalyan zincirlerinin kökleri, İtalyan mücevher tarihinin zengin geleneğine dayanmaktadır.  Metal zincir yapımı, ticaretin ve metal işçiliğinin yüzyıllardır bir yaşam biçimi olduğu İtalya’da başlamıştır. İtalyanlar, Amerika Birleşik Devletleri bir ülke olmadan önce kuyumculuk zanaatlarını gerçekleştiriyorlardı. Bu nedenle, İtalyan zincirleri yalnızca zamansız ve klasik tarzlarda üretileceklerinden emin olmakla kalmaz, aynı zamanda uzun süredir yüksek kaliteli zincirlerin nasıl olması, görünmesi ve nasıl hissettirmesi gerektiğine ilişkin standardı belirlemiştir. Yıllardır dünyanın her yerindeki kuyumcular ilham almak için İtalyan tasarımcılara baktılar. Aslında Çin’den çıkan bir tasarım görürseniz bunun bir İtalyan olma ihtimali yüksektir.

  1. KALİTE

İtalyan mücevherleri kalitesiyle dünya çapında tanınmaktadır. Ayak uydurmak için bir üne sahip olduklarından, İtalyan zincirleri satın alırken gerçekten yanlış gidemezsiniz. İtalyan markasının korunmasını sağlamak için hükümet, İtalya’da yapılan ve ihraç edilen mücevherlerin sıkı gözetimini uygular.  Kızınıza ve onun kızına yadigar kalabilir, kim kaliteli bir mücevheri yadigar bırakmak istemez ki?  Ayrıca yüksek kaliteli zincirler solmaz.

  1. ÜRETİCİ MEMNUNİYETİ GARANTİSİ

Çoğu üst düzey mücevher ( Atelier Muson dahil )  üretim hatalarına karşı ömür boyu garanti ile gelir. Parçanıza bir şey olursa, saygın bir tasarımcı  veya kuyumcu büyük olasılıkla sizin için düzeltecektir. Bu mücevherlerinizi kötüye kullanabileceğiniz ve basitçe değiştirebileceğiniz anlamına gelmez. Ancak uygun şekilde bakıldığında, kaliteli mücevherlerin uzun süre dayanması sağlanır. Öyleyse biraz daha fazla harcayın ve içiniz rahat olsun!

  1. SAĞLIĞA YARARLI

Saf gümüşün aslında sağlığa faydaları olduğunu biliyor muydunuz?  Evet, doğru duydunuz. Gerçek gümüş, bakteriyel ve viral enfeksiyonları önlemeye de yaraları  iyileştirmeye yardımcı olan antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Ayrıca zararlı radyasyonu engellemeye yardımcı olur. Temel olarak, gümüş bir bağışıklık oluşturucudur.

 

İTALYAN ZİNCİR TASARIMLARIMIZ;

KOLYE

        BİLEKLİK;

 

 

HALHAL;

Etiketler: italyan-zincir-almak-için-beş-neden
Ekim 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR