Yüz Şekline Uygun Küpe Seçimi Nasıl Yapılır?

Yüz Şekline Uygun Küpe Seçimi Nasıl Yapılır?

 

 

YÜZ ŞEKLİNİZE UYGUN KÜPE SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

 

Küpeler, görünümünüze hayat vermenin ve kısa sürede şık ve muhteşem görünmenizi sağlamanın harika bir yoludur. Herkesin sahip olması gereken bir aksesuardır. Akıllıca seçildiğinde, küpeler en iyi özelliklerinizi geliştirebilir, ayrıca bir kıyafete renk ve kişilik katabilir. Ama kusurlarınızı örtmek ve yüzünüzü tamamlamak yerine yüz şeklinize uymuyorsa ve sizi tuhaf gösteriyorsa buna değmez. Tarz olarak gördüklerinizden ziyade doğal güzelliğinizi tamamlayan yüz şeklinize uygun küpeler seçmek önemlidir.

 

Küpe seçmenin en iyi yolu yüz şeklinize bakmaktır. Basit bir hile, yüzünüzün özelliklerine zıt olan küpeleri seçmektir. Yüzünüzün doğal şeklini belirlemek için saçınızı geriye doğru çekin ve bir aynada sabun veya ruj kullanarak yüzünüzün dış hatlarını çizin.

 

Oval Yüz

 

Oval yüz şekli çok geniş olmayan bir alına sahiptir ve alnınızdaki çizgi çıkık elmacık kemiklerinizle bütünleşir. Yüzünüz hafifçe yuvarlak bir çeneye daralabilir. Oval yüzlü kadınlar en şanslı yüz şekline sahip olan kadınlardır. Hemen hemen her türlü küpeyi takabilirsiniz. İnanılmaz çok yönlülüğe sahiptirler ve her tür küpeyle uyum sağlarlar. Deneyerek eğlenin!

 

 

 

Yuvarlak Yüz


Tıpkı kulağa geldiği gibi yuvarlak yüzler elmacık kemiklerinde daha geniş iken alın ve çene çizgisinde dardır. Yüzünüz genel bir dairesel form alır. Sarkan veya Gözyaşı Damlası uzun küpeler bu yüz şeklini en iyi şekilde tamamlar. Yüzün uzamasına yardımcı olurlar. Şık ve uzun yapılı küpeler en iyi seçiminizdir. 

 


 


Kare Yüz

 

Kare yüzler elmacık kemiğinden alına veya çene çizgisine kadar pek daralmaz. Alnınızın, yanaklarınızın ve çene çizginizin genişliği benzer olacaktır. Kare bir şekle sahipseniz yuvarlak tasarımlı küpeler en iyi seçiminizdir. Büyük boy halka küpeler veya yuvarlak kenarlı küpeler harika seçeneklerdir çünkü küpelerinize dikkat çekerler ve yüzünüzün doğal açılarını yumuşatmaya yardımcı olurlar. 

 


 


İnce Yüz


Dar yüzün en belirleyici özelliği, alnınızın veya yanaklarınızın genişliğine çok fazla önem vermeden uzunluğudur. Yüzler, kare yüz ile aynı genel şekle sahiptir ancak daha uzundur. Hacimli kısa sarkmalar, dar yüzlerde en iyi sonucu verir. Uzatılmış kıvrımlara sahip sarkan küpeler elmacık kemiklerini vurgulayacak ve yumuşaklık katacaktır.  

 

 

 


Kalp Şeklinde Yüz


Kalp şeklindeki yüz, alnı elmacık kemiklerinden daha geniş gösterir ve yüzünüz çenenize doğru daralır. Bu yüzler, altta üstten daha geniş olan küpelerle tamamlanır. Uzatılmış kıvrımlara sahip gözyaşı damlası şeklindeki sallantılı küpeler yüzü dengeler ve gözler, elmacık kemikleri ve çene çizgisine dikkat çeker.

 

 


 


Elmas Yüz


Mükemmel elmacık kemikleri, elmas yüzün bir işaretidir. Yüzünüzün alnı ve çenesi elmacık kemiklerinizden daha dardır. Uzundan daha geniş olan küpeler ile doğal özelliklerinizi dengeleyin. Hassas damlalı küpeler gibi düz çizgilerin bir kombinasyonu da gurur vericidir.

 


 

 

 

Etiketler: yüz-şekline-uygun-küpe-seçimi-nasil-yapilir
Aralık 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR