İnci Motifli Tasarımlarımız

İnci Motifli Tasarımlarımız

İNCİ MOTİFLİ TASARIMLARIMIZ

İstiridyenin yaşamından bir parça olan inci, değerli ve nadir oluşu ile maddi değil aksine manevi bir mücevherdir. Latince’de kelime anlamı “eşşiz” anlamına gelen inci, tarihi boyunca yoğun ilgi görmüştür. İnci mücevher modelleri zamansız, şık ve zarif görünümü ile her kıyafete kolaylıkla uyum sağlayabilir. Her daim kadınların ilgi odağı olan inci mücevherler, kadınların zarif görünümlerinin yol arkadaşıdır.

Yıllardır gördüğümüz an bize zarafeti ve şıklığı anımsatan inci takılar, son dönemlerde sıkça karşımıza çıkmaya başladılar. Jean gömlek süslemelerinde, pantolon paçalarında, kazak işlemelerinde gördüğümüz incinin bize göre yine de en güzel hali takı hali.

Bazı kıyafetleriniz vardır, o kıyafetler o kadar şık ve zariflerdir ki aksesuar kullanıp asaletlerinden vazgeçmek istemezsiniz. İnci kolye modelleri tam olarak böyle kıyafetler için idealler. Hem kıyafetten rol çalmıyorlar, hem de sade duruşları ile kıyafeti bir üst seviyeye taşıyorlar. Sıra inci gibi kalabalık modeller ilginizi çekmiyorsa inci ucu da tek başına yeterli olacaktır.

 

 

İnci küpe modelleri  eskiden yalnızca top küpe formatında karşımıza çıkıyordu. Tasarım inci küpeler ortaya çıkmaya başladığından beri durumlar değişti. Sallantılı inci küpeler, farklı materyalleri bir araya getiren, ihtişamlı küpeler de artık incinin büyüsüne kapılmış durumda.

 





Her yerde karşımıza çıkan inci modelleri elbette yüzük modellerinde de karşımıza çıkmaktadır. Değerli taşlı, gösterişli yüzükler size göre değilse inci yüzük modelleri sade ve şıklığı ile tam size göre olacaktır.






İnci motifi ayak bileğinize de oldukça yakışabilir. Sizler de inci motifli tasarım takılar istiyorsanız www.ateliermuson.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Yeni gelen modellerimize de göz atabilirsiniz.

Etiketler: inci-motifli-tasarimlarimiz
Kasım 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR