Halka Küpe Modelleri - Atelier Muson

Halka Küpe Modelleri - Atelier Muson

 

Halka Küpe Modelleri

 

Takılar kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer almaktadır. Kıyafet tamamlayıcısı takılar kombinlere son dokunuşu yaparak zarif ve şık görünmeyi sağlar. Takılarda her zaman trendliğini koruyan parçalar vardır. Halka küpe de trendliğini her zaman koruyan parçalar arasındadır. Birçok küpe tasarımı tarih boyunca kullanılmaya devam ederken farklı şekillere sahip küpeler arasında halka küpeler şık tasarımları ile modası geçmeyen takılar arasında yerini almıştır. Gerek günlük hayatta gerekse resmi davetlerde kullanılabilir farklı tasarımlara sahip olması halka küpelerin günümüzde en çok kullanılan takı olmasını sağlamıştır.

 

Halka Küpe Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Yüz Şeklinizi Göz Önünde Bulundurun

 

Halka küpe kullanırken dikkat edilmesi gereken bir unsur da yüz şeklinizdir. Örneğin yuvarlak bir yüz tipine sahipseniz büyük halka küpeler yüzünüzü olduğundan geniş gösterebilir. Bu nedenle küçük veya hacimli halka küpeler size daha çok yakışacaktır. Uzun bir yüz tipiniz varsa büyük halka küpeleri kullanarak yüzünüzün daha dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz.

 

 

Boyunuzun Uzunluğuna ve Saçlarınıza Dikkat Edin

 

Uzun boyluysanız ve küçük bir yüz şekliniz varsa büyük halka küpeleri kullandığınızda sizi daha kısa gösterebilir. Bu yüzden küçük halka küpelerle daha güzel bir görünüm yakalayabilirsiniz. 

 

Her saç modeline uyum sağlayan küpelerden olan halka küpeleri kullanırken saçınızı at kuyruğu veya topuz yaptığınızda küçük halkaları tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Dağınık saç modelleriyle omzu açık kayık yaka detayı bulunan kıyafetleri kullandığınızda büyük halka küpeleri tercih ederek oldukça hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Küpenizin Boyutu Tarzını Belirleyebilir

 

 

Aynı geometrik şekle sahip olsalar da halka küpeler birbirinden farklı tarzları yansıtmaktadır. Renkleri, desenleri, büyüklüğü, taşlı veya taşsız olması gibi birden fazla faktör küpenin yansıttığı stili etkilemektedir. Küçük halka küpelerin klasik tarza, büyük halka küpelerin spor tarza daha fazla uyum sağladığını söyleyebiliriz. Fakat bunu değiştirebilen kıyafet kombinleri, kıyafetlerin renkleri, yüz şekilleri, saç modeli gibi birçok unsur vardır.

 

Halka Küpe Modellerimiz

 

 

 

Günlük kullanıma uygun halka küpe tasarımımız; 

 

 

 

 

 

Resmi davetlerde kullanabileceğiniz şık halka küpe tasarımımız; 

 

 

 

 

 

 

İş yerinde kullanabileceğiniz halka küpe tasarımımız;

 

 

 

 

Günlük hayatta kullanabileceğiniz halka küpe setimiz;

 

 

 

 

 

Etiketler: halka-küpe
Ekim 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR