Doğru Bilekliği Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Doğru Bilekliği Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

DOĞRU BİLEKLİĞİ SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?
 

Bileklikler yüzyıllardır etraftalar. Çimden yapılan ilkel versiyonlarından modern çeşitlerine kadar bileklikler çok yol kat etti ve en trend mücevherlerden biri olmaya devam ediyor. Bir bileklikle kendi tarzınızda başarılı olmayı öğrendiğinizde geriye bakmanıza gerek yok! Kalabalığın içinde öne çıkacaksın. Bu bileklik takma ipuçlarının farklı görünümler yaratmada size rehberlik etmesine izin verin. Basit aksesuarların, dikkati çeken donuk bir görünümü nasıl kaldırabileceğini görünce şaşıracaksınız. 

Aksesuarlarınızı doğru şekilde şekillendirmek artık sizin için bir bulmaca olmayacak. Bileklik takma rehberimiz, bilekliklerinizi şekillendirmenize ve moda oyununda başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. Unutmayın, tıpkı kıyafetleriniz gibi bileklikleriniz de tercihleriniz hakkında çok şey anlatır. Sonuçta, ana fikir eğlenmek ve şık görünmek. Sadece temel stil ipuçlarını aklınızda tutun ve kendinizi özgürce denemeye bırakın. Temel ilke, kim olduğunuzu yansıtmaktır.



BEDENE KARAR VERİN

Küçük aksesuarların genel görünümünüze katkıda bulunmasını sağlamak için boyutunun sizin için mükemmel olduğundan emin olun. Bileklik ölçü kılavuzumuz, bu zor görünen işi sizin işin kolaylaştıracaktır. Bilekliğinizin sıkılığı esas olarak tipine ve malzemesine bağlı olacaktır. İşte size boyutlarını doğru aldığınızdan emin olmak için farklı türlerle ilgili ipuçları sunuyoruz.

İçine iki parmağınızı rahatça sığdırabilmeniz veya kaydırabilmeniz gerekir. Unutmayın, size çok dar gelen bir bileklik bileğinizi olduğundan daha büyük gösterecektir. Çok gevşekse kolunuzda oradan oraya yuvarlanmaya devam edecek ve çalışmanıza engel olacaktır. Hatta çok gevşekse ve bileğinizden kayarsa onu kaybedebilirsiniz.

Manşet bileklikler şık görünmenize yardımcı olurken, ayarlama için geniş alan sunar. Bu, bir bileziğin tüm şekil ve boyutlardaki insanlara uyabileceği anlamına gelmez. Cildiniz uçları arasında sıkışmamalıdır. Ayrıca kolun her yerine yuvarlanmamalı, bilek kemiğinizin biraz altında kalmalıdır.

Makrome bileklikler için bedeninizi doğru seçme konusunda endişelenmenize gerek yok. Bu, tek bedenlerinin herkese uyduğu anlamına gelir. Sevdiklerinize bir bileklik hediye etmek istediğinizde ancak boyutundan emin olmadığınızda onları ideal bir hediye yapar.



BİLEKLİK TARZINI SEÇİN

Kişiliğinize uygun bir bileklik seçmek bir görev olabilir. Ancak gerçekte buzdağının sadece görünen kısmıdır. Sizi tamamlayacak olanı satın aldığınızda, genel görünümünü vurgulayacak şekilde şekillendirmek çok daha önemlidir.

Malzeme Önemli: Altın, Gümüş veya Deri

Altın bileklikler size sofistike bir görünüm kazandırır ve zamana meydan okur. En iyi yanı da duş alırken bile onları çıkarmanıza gerek olmamasıdır. Öte yandan metalik görünümü seviyorsanız gümüş bileklikler size hitap edecek.

Günlük Stil: Boncuklu veya Örgülü Bilezikler

Boncuklu bileklikler günlük kullanım için en uygun olanlardır. İyi yanı boncuk boyutlarına ve boncuk katmanlarının sayısına göre farklı çeşitlerde gelirler. Örgülü bileklikler şık kombinasyonu yakalamanıza yardımcı olur. Basit tutmayı seviyorsanız tek zincirli olanı tercih edin.



BİLEKLİK MODELLERİMİZ;

Altın Sarısı Renkli 2’li Yıldız Motifli Çelik Bileklik






Altın Sarısı Renkli 5 Motifli Çelik Bileklik





Altın Sarısı Renkli Zirkon Taşlı Baget Kesim Kalp Motifli Bileklik





Zirkon Taşlı Baget Motifli Rodyum Kaplama Su Yolu Bileklik



Etiketler: doğru-bileklik-nasil-seçilir
Ekim 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR