Atelier Muson

Atelier Muson

Atelier Muson Kuruluşu

 

 

Sağlık sektöründe yer alan bir girişimci gencin hobi olarak takı merakı gittikçe arttı ve takı tasarım atölyesi 2019 senesinde  Atelier Muson kuruldu ve ekip gün geçtikçe büyüdü. Satın aldığı takıların hiçbirinden memnun kalmadığı için hepsi zamanla kararma, bozulma yaptığı için bu işi ben de yapacağım hemde en güzelini yapacağım diye işe girişmiş.

 

İlk kurduğu zaman her firma gibi Atelier Muson'un da birincil amacı ürün satıp, para kazanmaktı. Fakat işin içine girdikleri zaman müşteri ilişkileri git gide, sanki birbirini hiç görmemiş fakat yıllardır da tanışıyormuşçasına sohbet edilen bir ilişki halini almıştı. Bu da her geçen gün yaptığımız işi bir iş olmaktan çıkarıp hobi olmaya doğru sürükledi.

 

 

Müşterilerimin Memnuniyeti Beni Çok Mutlu Ediyor

 

 

Bir süre sonra artık birincil amaç ürün satıp para kazanmak değil de, sosyal medyada ürün tanıtımı yaptıklarında güzel geri dönüşler almak olduğunu, müşterilerimin - Örneğin; bir küpe - fotoğrafını çekip, whatsapp hattına veya dm kutusuna attıklarında, Atelier Muson için güzel dileklerini ilettiklerinde "Müşterilerimin Memnuniyeti Beni Çok Mutlu Ediyor" diye dile getirdi.

 

Elbette ki para kazanmak öncelikleri arasında ama para kazanmaktan da öncesi, ailemize katılan her yeni müşterilerine kaliteli,ucuz ve çeşitli ürün sunmak aynı zamanda Atelier Muson'dan alışveriş yaptıkları için asla ama asla pişmanlık duymamalarını sağlamak.

 

Yani birincil amaçları müşterilerileri rahat ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunmak daha sonrasında onlar memnun kalırsa para kazanmak.

 

Atelier Muson Ekibinin Hedefi:

 

Ülkemizde yaşayan bütün kadınlara ulaşmak ve istisnasız her kadını ailemize dahil etmek.

Etiketler: atelier-muson-kurulus-yazisi
Eylül 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR